FRAGT PAKKESHOP 60.- KR. - ORDRER AFGIVET INDEN KL. 11.00 AFSENDES SAMME DAG - HURTIG LEVERING - GRATIS RETURFRAGT                

Tina om MBT og diabetes

MBT har ændret min hverdag

Tina Rudolph fra Haderslev, har stor glæde af MBT i sin hverdag.

Tina Rudolph fra Haderslev fik i foråret 2011 konstateret diabetes, og sygdommen havde store konsekvenser for hendes hverdag. Yderligere fik hun også konstateret følgesygdommen neuropati, som er skade på nerverne udenfor centralnervesystemet.
 
- Det bevirker, jeg har mistet en stor del af følingen i mine fødder, og jeg oplever endvidere store smerter i fødderne. Efter anbefaling prøvede jeg MBT, og trods stor skepsis så prøvede jeg skoene.

- Jeg kunne med det samme mærke, at MBT var godt for min krop. Jeg troede, det var løgn. De neuropatiske smerter er ophørt, fodsårene heler bedre, og mine blodsukkerværdier faldt i forhold til før. Smerterne forsvandt fuldstændigt. Derfor blev jeg selvfølgelig virkelig begejstret for skoene, og efterfølgende tog jeg til en MBT Shop, hvor jeg fik virkelig kyndig vejledning.
 
- Som ekstra information skal det siges, at jeg var til gangtest på Sønderborg Sygehus, hvor jeg skulle teste forskellige af mine sko. Jeg testede bl.a. MBT mod almindelige sko for at se, hvordan trykbelastningen var. Det var meget bedre med MBT, nærmest normal. Det betyder, at mine sår aflastes, at mine fødder belastes mere jævnt og derfor forbedres sårheling samt udvikling af hård hud formindskes. Lægen var meget begejstret over virkningen. Han har set resultaterne sort på hvidt og konstateret, at MBT er det rigtige for mig – og jeg er sikker på, andre vil have lige så stor glæde af skoene.
 
- MBT sko har ændret min hverdag, og jeg brænder inderligt for at kunne hjælpe andre diabetikere.
.